Srečanje sodelavcev priprave na zakon

Srečanje sodelavcev priprave na zakon v škofiji Koper v Vipavi 28. januarja 2017.

Termini priprav po škofiji ...

Jauarsko srečanje želi bii izraz zahvale vsem zakonskim parom in duhovnikom, ki se truditi mladim posredovati izkušnje in znanja za dobro popotnico v krščanski zakon. Glavna namena letošnjega srečanja sta izobraževanje in to, da se člani ekip srečujejo. Je nadaljevanje posvetov, na katerih so se sodelavci s člani odbora za družino med letom srečali po vsebinah (šest vsebin, šest srečanj priprave) Cilji: spodbuda k letnemu srečanju dekanijskih skupin, izmenjava sklepov posameznih skupin (srečanj), druženje, večja povezanost ekip v dekaniji, izobraževanje.

Potek dneva: 8.30 – 9.00 zbiranje 9.00 pozdrav g. škofa Jurija 9.05 molitev (Sašo Mugerli) 9.10 kratko o PNZ v AL (Rafko) 9.20 – 10.45 predavanje s filmom (Mojca in Marko Mejak) Govorica telesa svobodne, zveste, popolne in rodovitne ljubezni 10.45 – 11.15 premor 11.15 – 13.00  delo po dekanijskih skupinah 13.00 kosilo (jota za vse)

Papež Frančišek, Radost ljubezniNa sobotnem srečanju bomo enega izmed udeleženih zakonskih parov izžrebali in nagradili z bonom za udeležbo duhovnem vikendu, seminarju za zakonce na otoku Krk ali na Rogli. Za vse sodelavce v pripravi bo na razpolago tudi papeževa spodbuda Radost ljubezni  slovenskem prevodu in pa nov pripročnik "Poročila se bova" z vsebinami za pripravo na zakon, ki ga je pripravila Skupnost Emanuel. Vprašanja in predloge lahko popljete na sod-kp@rkc.si


♣ Gradiva, pripomočki za sobotno srečanje in izmenjava gradiv med sodelavci

       

Deli naprej: